Isolerende verpakkingen

topagroep-thermal-header-1000x250Topa Thermal richt zich op onderzoek, innovatie en kennisontwikkeling, om ervoor te zorgen dat al onze thermische oplossingen de beste prestaties leveren en aan de hoogste normen voldoen, maar met het minste impact op een organisatie.

Wereldwijde focus en expertise

Met onze ervaring begrijpen we onze klanten als geen ander wat hun specifieke behoeften en uitdagingen zijn. Dankzij onze klantenservice en technische centra in zowel Europa als de Verenigde Staten, hebben we de mogelijkheid om onze klanten te ondersteunen op een wereldwijde schaal.

ONDERZOEK EN ONTWIKKELING DRIVEN

Ons doel is om voortdurend de nieuwste technologieën te bieden aan onze klanten voor de thermische bescherming van temperatuurgevoelige producten. Met onze toonaangevende technische middelen en een team van deskundigen uit diverse disciplines zorgen we ervoor dat onze producten voorlopen op onze concurrenten.

continuïteit in levering

Om een constistente en ononderbroken levering van thermische verpakkingen te garanderen, is het van cruciaal belang voor onze klanten dat deze behoefte niet beperkt wordt door de locatie. Veel van onze klanten hebben namelijk de behoefte op meerdere locaties wereldwijd geleverd te krijgen en dat alle geleverde thermische oplossingen voldoen aan de goedgekeurde kwalificaties.

Onze productielocaties in Europa en de Verenigde Staten sluiten naadloos op elkaar aan en zorgen ervoor dat alle aspecten van het materiaal en specificaties van onze oplossingen op de juiste bestemmingen aankomen.

Meer over isolerende verpakkingen

Contact

Wilt u meer informatie over onze thermische verpakkingen?

Bel ons
+31 252 245 200
Mail ons
Contactformulier >
Laat ons u bellen