Missie en visie

overons-missie-header-1000x250

Missie

Topa heeft als missie het beste bedrijf te zijn in de markt van transportverpakkingen. Dit komt tot uiting door onze klant en leveranciersgerichte focus die is gebaseerd op professionaliteit, servicegerichtheid, innovatie en flexibiliteit. De relaties dienen ethisch verantwoord en bovenal prettig te zijn. Wij zijn alert op onze veranderende omgeving en streven continu naar een grotere efficiency en effectiviteit zowel gericht op onze klanten en leveranciers als op de interne organisatie.

Topa streeft ernaar om een klantgericht en marktgestuurd bedrijf te zijn waar de klanttevredenheid, de persoonlijke ontwikkeling van de werknemers en het respect voor het milieu worden beschouwd als onlosmakelijk verbonden met het doel om waarde voor de belanghebbenden te creëren. 

VISIE

'De beste verpakking voor elk bedrijf' is ons credo. Kwaliteit op alle fronten staat daarbij centraal. Elke klant krijgt de beste kwaliteit verpakking uit een brede keuze.  

We realiseren dit onder meer door ons assortiment voortdurend uit te breiden met innovatieve producten van hoge kwaliteit, het verhogen van de klanttevredenheid en innovatieve verpakkingsoplossingen aan te bieden. Wij willen hiermee erkend worden als het meest succesvolle bedrijf voor verpakkingen en vormt de komende jaren de leidraad bij alles wat we doen.

ONZE WAARDEN

Onze waarden beschrijven de houding van onze medewerkers die vereist is om onze visie waarheid te laten worden.

Mensen: ons doel is om onze medewerkers te behouden, ontwikkelen, motiveren en een veilige werkomgeving te bieden.

Ondernemerschap: wij koesteren medewerkers met een ondernemersgeest en een inspirerende managementstijl, aangevuld met uitdagende activiteiten ondersteund door innovatie en 'out of the box' denken.

Servicegericht: wij beschouwen ons als een service verlenende organisatie van verpakkingsproducten die doorgaat totdat de klant tevreden is.

Samenwerken: een succesvol netwerk van leveranciers, klanten en partners zijn essentieel om met elkaar voortdurend waarde te creëren.

Milieubewust: ons doel is om het milieu te beschermen en onze prestaties wat betreft duurzaamheid te verbeteren.

Bel ons
+31 252 245 200
Mail ons
Contactformulier >
Laat ons u bellen