Werken bij Topa

overons-werkvoor-1000x250Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je geïnteresseerd in een afwisselende functie bij Topa? Dan komen we graag met je in contact. 

We zijn regelmatig op zoek naar innovatieve en creatieve mensen die bij ons willen werken en hun bestaande vaardigheden, kennis en ervaring willen uitbouwen. Wij zorgen voor de juiste omgeving, kansen en uitdagingen die je nodig hebt om zowel professioneel als persoonlijk te groeien.

Door het creëren van een open, no-nonsense cultuur en opleidingsmogelijkheden halen we het beste uit onze medewerkers. We willen ervoor zorgen dat iedere medewerker zich thuis voelt. Ten slotte maken we werk van een veilige en gezonde werkomgeving. 

Wat betekent het als je bij ons komt werken?

OMGEVING

  • Ervaar het werken in een zeer dynamische omgeving.
  • Werk in een omgeving waarin mensen getalenteerd, creatief en met passie (samen)werken.
  • Geef vorm aan de toekomst van deze organisatie op een duurzame manier.

Je kunt bij ons veel verwachten. We zijn een bedrijf dat continu in ontwikkeling is. Een afwisselende werkomgeving is dus gegarandeerd. Teamwork, zelfstandigheid en eigen initiatieven weten we goed te waarderen. Qua arbeidsvoorwaarden zit je zeker goed. Een goed salaris en compleet pakket arbeidsvoorwaarden zijn standaard. 

VACATURES

Kijk voor actuele vacatures op werkenbijtopa.nl.

STUDENTEN EN STAGEPLAATSEN

Dit is het startpunt van succesvolle carrières! Bij het aannemen van studenten, willen we een betekenisvolle ervaring bieden bij een afstudeerproject of stage. Tegelijkertijd leren we graag van studenten en horen we met veel belangstelling wat we goed doen en wat we beter kunnen doen. Ben jij die student? Neem dan contact met ons op.

Contact

Bel ons
+31 252 245 200
Mail ons
Contactformulier >
Laat ons u bellen