Transportverpakkingen

overons-wiezwij-header-1000x250Topa Verpakking is een toonaangevende organisatie met ruim 90 jaar ervaring op het gebied van verpakkingsontwikkeling en verpakkingsinnovatie. Met onze vooruitstrevende blik op het gebied van transportverpakkingen leveren wij innovatieve en klantspecifieke verpakkingsoplossingen. Naast innovatie hechten we veel waarde aan kwaliteit, deskundigheid, flexibiliteit, commitment en klantgericht handelen. 

Dankzij een groot assortiment aan transportverpakkingen, industriële verpakkingen, beschermende verpakkingen, retail verpakkingen en displays, zijn wij in staat met u mee te denken en te adviseren.

Verpakkingsontwikkeling

Voor het ontwikkelen van een verpakking bieden wij ontwerpadvies aan zodat u gegarandeerd bent van de perfecte verpakkingsoplossing. Daarnaast brengen wij de mogelijkheden voor kostenbesparing voor u in kaart en voeren verpakkingstests uit zodat u gegarandeerd de juiste verpakking tot u beschikking heeft.

Wij ontwerpen, produceren en leveren verpakkingen op basis van duurzaam verpakkingsmateriaal voor het verpakken, promoten en beschermen van de producten van onze klanten. 

Sectoren

Topa levert verpakkingen voor o.a. de industrie, e-commerce, logistiek & fulfilment, food, retail en telecom. Onze producten komen tegemoet aan vele marktsectoren, met inbegrip van levensmiddelenfabrikanten, consumptiegoederen en industriële producten. Hiermee willen wij onze klanten helpen succesvoller te zijn in hun markten en de zorgen weg te nemen bij het ontwikkelen van verpakkingen. Bekijk hier de sectoren die wij bedienen.

DUURZAME VERPAKKINGEN

Bij het ontwerp van verpakkingen speelt de impact op het milieu een belangrijke rol. Hierbij houden wij rekening met de hoeveelheid gebruikte verpakking en proberen wij deze te minimaliseren terwijl de prestaties in de hele transportketen geoptimaliseerd wordt. Daardoor kunnen wij en onze klanten het grondstoffenverbruik verminderen, minder vrachtwagens laten rijden, transport- en productschade voorkomen.

Meer over transportverpakkingen

Online bestellen

Bekijk de producten binnen deze categorie in onze webshop.